Met een gevoel van trots en enthousiasme sluiten we het jaar 2022 succesvol af. We hebben een aantal hele mooie zakelijke zonne-energie installaties mogen realiseren. Naast PV-installaties hebben wij een aanzienlijke hoeveelheid laadpalen geïnstalleerd bij bedrijven en organisaties. Zo hebben wij als team weer een flinke steen kunnen bijdragen aan de verduurzaming van ons leefgebied en dat is toch wel iets om blij van te worden. Dank aan alle opdrachtgevers! Hierboven een greep uit de PV-installaties van dit jaar.

 

Nieuwe (en bekende) teamleden

We groeien. En dat is natuurlijk heel goed nieuws. Nieuwe (en bekende) mensen hebben Devcon gevonden om het team te komen versterken en samen te werken aan een schonere toekomst.
Zo is onze Fabio, na een ‘uitstapje elders’ van een jaar, weer teruggekeerd op het Devcon-nest om zich helemaal happy te voelen in zijn nieuwe functie van werkvoorbereider. Naast Fabio heeft ook Marley bij ons een plek als werkvoorbereider gevonden en zijn twee afstuderende stagiairs bij ons gebleven: Quinten bekleedt een parttime functie als jr. werkvoorbereider en Roy is bij ons zijn carrière gestart als jr. projectleider.

Nieuwe teamleden Devcon Ecosystems

 

SCOPE 12 certificaat
In Nederland worden steeds meer zonne-energie installaties gerealiseerd op o.a. de daken van bedrijven en organisaties. Daarmee is ook het aspect ‘veiligheid’ een issue geworden en steeds vaker willen verzekeraars de garantie dat deze zonne-energiesystemen aan alle strenge eisen voldoen qua technische kwaliteit, brandveiligheid etc. Devcon ontving steeds meer vragen over die bewuste Scope 12 keuring en is hierop ingesprongen met de oprichting van ons gespecialiseerd inspectiebureau ‘Scope twaalf inspecties’ (www.scopetwaalf.nl).

Onze Cees en Mark hebben het certificaat hiervoor behaald en zijn officieel erkend Scope 12 inspecteur. Pittige opleiding; we zijn trots op ze!

Cees en Mark Scope 12 inspecteurs Devcon Ecosystems

 

Devcon zeilteam
In juni hebben een aantal mannen van ons team de zeilwedstrijd ‘Ronde om NoordHolland’ gevaren met ons snelle zeiljacht ‘Solstice’, een Beneteau First 40.
Zonder spinaker ingeschreven en we hadden 60% voor de windse koersen, dus onmogelijk om hoog te eindigen in de eindstand, maar het was een hele ervaring voor allen.

Deelname Devcon Ronde om Noord Holland 2022

 

We zijn verhuisd!
Na vier jaar kantoor te hebben gehad aan de Grote Tocht in Zaandam werd het in september tijd om te verhuizen naar een ruimer pand met meer mogelijkheden voor uitbreiding en comfort. We verblijven nu nog even op de eerste etage van verzamelgebouw Ronde Tocht 1, in dezelfde buurt. Het kantoor op de begane grond krijgt een flinke make-over en wordt een fijne werkplek voor ons team. Ergens eind januari dus weer verhuizen, maar dan binnen het gebouw een verdieping lager. We hebben er zoveel zin in!

Verhuizing Devcon Ecosystems naar Ronde Tocht 1 d

We sluiten dit jaar af met de beste wensen voor iedereen: een gezond,
succesvol en fantastisch 2023 gewenst namens het hele Devcon team!

 

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!