Devcon laadinfra en laadpalen

Projectontwikkeling zonne-energie

Elektrisch laden biedt voordelen

Als leverancier van laadpalen en laadinfrastructuur voorzien wij opdrachtgevers van de technische en financiële kennis om de besluitvorming te vereenvoudigen. Denk hierbij aan de toekomstbestendigheid van uw laadsystemen, de snelheid waarmee kan worden geladen, de kosten voor beheer en onderhoud en de besparingen ten opzichte van de fossiele alternatieven.

Wij voorzien u van de juiste argumenten en inzichten om uw organisatie over te laten stappen van een fossiel wagenpark naar een schoon en duurzaam elektrisch geheel. Daarbij eindigt onze blik niet bij  laadpalen, maar kijken wij verder naar uw energieverbruikers, subsidiemogelijkheden en uw -CO2 -footprint. Het resultaat is een geoptimaliseerd advies, specifiek voor uw bedrijf.

 

De voordelen van elektrisch laden:

  • Een lagere CO2 -footprint voor uw organisatie;
  • Een forse besparing op uw energielasten;
  • Onafhankelijkheid van wisselende brandstofprijzen;
  • Toepasbaar op alle vormen van elektrische mobiliteit (automobiel, heftruck, vrachtwagen, vliegtuig, enz.)
  • Gereed voor smart-grid en opslag;

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op met een van onze experts:

Bart Koopmans
Tel: 06-20 72 37 56
bart@devcon-eco.nl

Gillian Koopmans
Tel: 06-81 92 44 82
gillian@devcon-eco.nl

Wij maken graag
kennis met u

Ons team bestaat uit mensen die uitblinken in vakkundigheid en kennis over duurzame energie. Graag komen wij in contact met bedrijven, organisaties en met particulieren, die van plan zijn om over te stappen op schone energie-opwekking en willen profiteren van alle voordelen. Wilt u meer -vrijblijvende- informatie over de mogelijkheden en voordelen van verduurzamen? Neemt u dan rechtstreeks contact met ons op of vul onderstaand formulier in en stuur hem op.