Energiebesparing

Energiebesparing zonne-energie

Energiebesparing: de eerste stap naar een schonere wereld is het besparen van energie. Als voorbeeld is LED-verlichting tot ruim 90% zuiniger dan een gloeilamp. Maar ook zonder investeren is het mogelijk om te besparen op energiekosten; denkt u hierbij aan het verkleinen van uw netaansluiting  en de inkoop van gas en elektra.

Om deze zaken in kaart te brengen is door Devcon Ecoservices de Energy Check ontwikkeld. Wij maken een inventarisatie voor u op maat. Hierbij kijken wij naar het huidige verbruik, de besparingsmogelijkheden, de benodigde werkzaamheden en investeringen en subsidiemogelijkheden.

De voordelen van de Energy Check:

  • Een overzicht van de energieleveringsovereenkomsten en gebouwgebonden installaties
  • Een overzicht van de jaarlijkse kosten voor energie (elektrisch, gas, overige)
  • Een berekening van uw CO2 footprint
  • Een besparingsadvies inclusief subsidiemogelijkheden
  • Een startpunt van uw verduurzamingstraject inclusief de benodigde certificering binnen uw branche (CO2 prestatieladder, Greenkey, enz.).
  • Op basis van een vast tarief of no-cure-no-pay.

Wilt u graag meer weten over de Energy Check of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 

Devcon Ecoservices voor

energieadvies op maat, voor

beheer en onderhoud en voor

al uw andere energievragen

 

Heeft u advies nodig over verduurzaming van uw pand en wilt u informatie over de mogelijkheden? Kunnen wij u ondersteunen bij andere energiegerelateerde vraagstukken? Of wilt u weten wat Devcon Ecoservices voor u kan betekenen bij het beheer en onderhoud van uw zonne-energie installatie? Neemt u dan rechtstreeks contact met ons op of vul onderstaand formulier in en stuur hem op.