Energieonderzoeken 

Energieonderzoek Devcon Ecoservices

De mogelijkheden voor verduurzaming 

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de verduurzaming van uw vastgoed, bedrijfspand, sportclub of andere organisatie? Devcon Ecoservices verzorgt energieonderzoeken, speciaal gericht op uw situatie. Hierbij kijken wij naar het historische energieverbruik en de kosten voor energie, maar ook naar het energieverbruik van de verlichting, ruimteverwarming en andere grote installaties.

Op basis van het huidige energieverbruik onderzoeken we de mogelijkheden om energie te besparen. Maatregelen zoals LED verlichting of isolatie worden voorgesteld, waarbij de energiebesparing wordt berekend. Daarnaast bepalen we welke vormen van duurzame energie opwekking haalbaar zijn in uw situatie. We berekenen de investeringskosten en jaarlijkse besparing voor het vervangen van uw conventionele gasgestookte verwarmingsinstallatie en het installeren van een warmtepomp. Daarnaast maken wij op basis van satellietbeelden een quickscan voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak.

 

Devcon Ecoservices voor

energieadvies op maat, voor

beheer en onderhoud en voor

al uw andere energievragen

 

Heeft u advies nodig over verduurzaming van uw pand en wilt u informatie over de mogelijkheden? Kunnen wij u ondersteunen bij andere energiegerelateerde vraagstukken? Of wilt u weten wat Devcon Ecoservices voor u kan betekenen bij het beheer en onderhoud van uw zonne-energie installatie? Neemt u dan rechtstreeks contact met ons op of vul het formulier in en stuur hem op.

 

Blijf op de hoogte en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!