Informatieplicht energiebesparing (EML)

EML informatieplicht energiebesparing

Wij regelen het voor u 

Bedrijven en instellingen, die per jaar meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas verbruiken, moeten voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Organisaties moeten aangeven welke energiebesparingsmaatregelen zij al genomen hebben; dit gebeurt aan de hand van de Erkende Maatregelenlijst Energiebesparing (EML) van de betreffende bedrijfstak. Zij hebben dus de plicht om deze informatie (elke 4 jaar) in te dienen bij het eLoket van de RVO. De deadline hiervoor was 1 juli 2019, maar nog niet alle bedrijven hebben hier aan voldaan.

Devcon Ecoservices neemt het werk uit handen van de bedrijven en regelt voor u de informatieplicht energiebesparing. Hierbij brengen wij een bezoek aan de bedrijven, waarbij we de EML samen doorlopen, een kijkje nemen bij grote energie-verbruikende installaties en eventuele bijzonderheden rapporteren. Na afloop vullen we de EML definitief in en dienen deze in via het portaal van de RVO.

Geldt de informatieplicht energiebesparing ook voor uw bedrijf? Doe de check op: https://infographics.rvo.nl/informatieplicht/  

Devcon Ecoservices voor

energieadvies op maat, voor

beheer en onderhoud en voor

al uw andere energievragen

 

Heeft u advies nodig over verduurzaming van uw pand en wilt u informatie over de mogelijkheden? Kunnen wij u ondersteunen bij andere energiegerelateerde vraagstukken? Of wilt u weten wat Devcon Ecoservices voor u kan betekenen bij het beheer en onderhoud van uw zonne-energie installatie? Neemt u dan rechtstreeks contact met ons op of vul het formulier in en stuur hem op.

 

Blijf op de hoogte en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!