Energieadvies op maat

3 Feb 2021 | Devcon Ecosystems nieuws

Wist u dat wij ook energieadvies geven voor de verduurzaming van vastgoed?

Zo zijn wij afgelopen jaar een energieadviestraject gestart in Enkhuizen. In samenwerking met de gemeente Enkhuizen en het Parkmanagement helpen wij 14 bedrijven bij de verduurzaming van hun pand. Zo zijn er vaak simpele energiebesparende maatregelen te realiseren, die een terugverdientijd van minder dan 5 jaar hebben.

Maatwerk

De mogelijkheden en businesscases voor o.a. zonnepanelen en LED verlichting worden uitgewerkt, waarbij passende subsidieregelingen worden aanbevolen. Zo hebben wij in het najaar van 2020 voor een aantal van de deelnemende bedrijven een SDE++ subsidieaanvraag gedaan. Het resultaat is een compleet rapport met advies over de te nemen verduurzamingsstappen, inclusief een subsidieaanvraag.

Na oplevering van het rapport zijn wij met de ondernemers in gesprek gegaan over het vervolg. Hierin zullen wij de bedrijven begeleiden bij het aanvragen van offertes voor zonnepanelen, LED verlichting en laadpalen. Door als collectief de aanvraag uit te zetten, zullen de schaalvoordelen zoveel mogelijk worden benut. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de individuele wensen van de bedrijven.

Bent u benieuwd naar de verduurzamingsmogelijkheden van uw bedrijf of organisatie? Of wat wij voor u als gemeente kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 075-6158610 of mail naar aanvragen@devcon-eco.nl. Meer informatie over energieadvies en wat wij op dit gebied kunnen bieden vindt u ook op deze pagina.

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!