Naast ontwikkeling van zonnestroominstallaties voeren wij ook andere werkzaamheden voor u uit, waaronder netverzwaring van uw elektrische aansluiting. Door de vele projecten met hoge vermogens, die wij over de afgelopen jaren hebben gerealiseerd, hebben wij veel contact met de netbeheerders.

Uw netaansluiting aanpassen

Heeft u een netaansluiting, die verzwaard of verkleind moet worden? Wij kunnen dit proces voor u uit handen nemen en meteen de transformator en verdeelinrichtingen leveren. Dit proces ziet er als volgt uit:

1. Inventariseren

Het bepalen van het benodigde piekvermogen en welke grootverbruikersaansluiting hier het beste bij past. Ook wordt gekeken of de huidige verdeelinrichtingen toekomstbestendig zijn.

2. Offerte-aanvraag

Het aanvragen van een offerte bij de netbeheerder en de communicatie voeren. Indien er ook een transformator, kabeltraject en grondwerkzaamheden nodig zijn, bieden wij dit als één project aan u aan.

3. Uitvoering

Devcon voert de communicatie met de netbeheerder en ziet toe op de kwaliteit tijdens de uitvoering. Devcon verzorgt de noodstroomvoorziening, zodat uw werkzaamheden hier geen hinder van ondervinden.

4. Nazorg

Krijgt u ook een nieuwe energieleverancier of wilt u extra tussenmeters plaatsen? Ook hierin kunnen wij u op weg helpen.

Projectvoorbeeld aanpassing netaansluiting

In opdracht van een partner uit Gouderak realiseert Devcon een grootverbruikersaansluiting voor elektriciteit, inclusief het leveren en installeren van een transformator, kabeltracé en grondwerkzaamheden. Dit gebeurt allemaal bij een pand dat grondig wordt gerenoveerd om de werkzaamheden daar te kunnen uitbreiden. Er worden hier nog geen zonnepanelen geplaatst.

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!