Devcon Ecosystems heeft met succes 3,4 MWp aan SDE+ subsidie aangevraagd in de 1e ronde van de SDE+ 2017. De subsidie is beschikt voor diverse zonne-energieprojecten. In samenwerking met onze klanten en partners worden in de komende periode de projecten gerealiseerd. In totaal zal dit jaarlijks ruim 3.000.000 kWh aan elektrische energie opleveren; voldoende om bijna 1.000 huishoudens te voorzien van stroom en 1.800 ton CO2-uitstoot per jaar te vermijden voor minstens 15 jaar lang.

De SDE+ projecten worden op verschillende manieren tot stand gebracht. Devcon Ecoystems biedt de mogelijkheid aan dakeigenaren om hun dak te verhuren, het systeem te leasen (operationeel) of om zelf te investeren. In elk concept leveren wij turn-key projecten. Vooraf starten wij met een vrijblijvende Quickscan van de mogelijkheden voor dak- of grondeigenaar. Vanuit deze analyse werken wij de opties uit naar de jaarlijkse vergoeding bij huur, de jaarlijkse besparing op de elektra bij lease en het rendement bij zelf investeren.

Komende september/oktober start de 2e ronde van de SDE+ 2017. Wederom is het mogelijk om voor zonne-energie subsidie aan te vragen. Wilt u weten hoe de SDE+ subsidie werkt? Bekijk dan dit filmpje. Heeft u zelf een dak of grond en bent u benieuwd naar de hoeveelheid zonne-energie die u kunt oogsten en wat dit betekent qua dakhuur, lease of eigen investeren? Neem dan contact op met Jaap Dooves of Bart Koopmans via info@devcon-eco.nl of tel.nr. 075-6158610.

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!