Vanaf volgende week dinsdag 3 oktober kunnen bedrijven of organisaties SDE+ subsidie aanvragen voor zonne-energieprojecten. De voorwaarden voor deze projecten zijn een minimaal vermogen van 15 kWp en de aanwezigheid (of realisatie) van een grootverbruikersaansluiting.

Bij beschikking van de SDE+ subsidie ontvangt de eigenaar 15 jaar lang een vaste vergoeding voor de opgewekte energie. Zonne-energieprojecten zijn hiermee uitstekend rendabel te maken en leveren gedurende deze periode groene energie, economisch rendement én een besparing in de CO2 -uitstoot.

Bedrijven die interesse hebben in het realiseren van een zonne-energieproject, maar eerst willen weten hoeveel zonnepanelen op het dak kunnen of wat het rendement is van de installatie kunnen hiervoor contact opnemen met Jaap Dooves of Bart Koopmans van Devcon Ecosystems.

Sinds de oprichting heeft Devcon Ecosystems met succes 4 MWp (ruim 14.000 zonnepanelen) aan subsidie aangevraagd. Wij staan klanten bij in het ontwerp van de installatie, het begeleiden bij de financiering, het faciliteren van lease, dakverhuur of het uitvoeren in eigen opdracht en de realisatie. Hierbij houden wij continu rekening met de optimalisatie tussen techniek en economisch rendement.

Interesse in deze subsidie? Wees er snel bij, want tijdens de afgelopen SDE+ rondes was er méér subsidie aangevraagd dan beschikbaar (6 miljard). Wilt u dus niet de SDE+ mislopen, neem dan z.s.m. contact op met Devcon Ecosystems, tel. 075-6158610 of info@devcon-eco.nl.

Wilt u meer informatie? Kijk ook eens naar:

 

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!