Vacature Administrateur

32 tot 40 uur per week- Zaandam

Ben jij onze nieuwe Administrateur?

Voor het team Financiën zijn wij op zoek naar een ervaren administrateur.

Ben jij een enthousiaste, stressbestendige allround financial? Dan is deze baan als administrateur bij Devcon wellicht iets voor jou!

Het team Financiën verzorgt de financiële administratie van Devcon Ecosystems en haar 4 werkmaatschappijen. De administrateur coördineert de administratieve werkzaamheden en is verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verwerking van alle financiële mutaties (met focus op de projecten), het opstellen van periodieke rapportages, de jaarrekening en het grootboekbeheer. De administrateur wordt geleid door de directie en werkt nauw samen met de financieel medewerker.

Over Devcon

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde financieel/administratieve opleiding op hbo-niveau;
 • Sterke affiniteit en ervaring met ERP systeem en aanpassing van inrichting is een must. Ervaring met specifiek Exact Online en Gripp is een pre;
 • Je bent een allround financieel professional en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het voeren van een financiële administratie en projectadministratie;
 • Kennis van salaris- en personeelsadministratie is een pre.
 • Ervaring met het opstellen van rapportages en jaarrekeningen;
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, probleemoplossend vermogen en een flexibele werkhouding;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt zelfstandig- en ook uitstekend samenwerken, en weet de juiste prioriteiten te stellen binnen de taak van het team;
 • Je hebt goede kennis van Office-applicaties (Outlook, Excel en Word), en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je onderschrijft de noodzaak van de energietransitie (duurzaam hart).

 

Wat ga je doen?

 • Administratieve verwerking en afhandeling van alle financiële mutaties in de financiële administratie (Exact) en de projectadministratie (GRIPP);
 • Zorgdragen voor een effectief debiteuren- en crediteurenbeheer;
 • Het opstellen van maand- en kwartaalrapportages en jaarrekening;
 • Samen met projectleiders controleren van de administratie voor projecten en rapporteren van afwijkingen;
 • Zorgen voor de juiste aanlevering van de salarismutaties en controleren van de output op een juiste verwerking hiervan;
 • Het doen van volledige en correcte belastingaangiften (o.a. BTW, Vpb)
 • Het leveren van een bijdrage aan procesverbeteringen.
 • Overige administratieve werkzaamheden.

Over ons

Devcon Ecosystems is projectontwikkelaar van duurzame energieprojecten en ontwikkelt, bouwt en exploiteert zonne-energiesystemen. Wij begeleiden onze klanten bij de transitie naar duurzame energie, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement.

Devcon Ecosystems is een jong en kerngezond bedrijf met zeer veel ervaring in zonne-energieprojecten. De beide eigenaren zijn doorgewinterde vastgoed- en zonne-energieontwikkelaars. De sfeer op onze werkvloer is gezellig en informeel, maar altijd vanuit de drive om hoog te presteren voor onze klanten en het milieu. Wij zijn ambitieus, volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gaan hierin geen uitdaging uit de weg. Wij verkennen continu de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie en realiseren ook projecten met o.a. laadpalen, accu’s en warmtepompen. Verder zijn wij als organisatie ISO 9001, VCA** en SCIOS SCOPE-12 gecertificeerd.

Selectie zonne-energieprojecten 2022 Devcon Ecosystems

Wat kun jij van ons verwachten?

Kiezen voor Devcon Ecoprojects betekent kiezen voor een boeiende wereld en kansen voor positieverbetering door de groei van ons kerngezond bedrijf. We onderscheiden talent en stimuleren je ontwikkeling. Binnen ons team krijg je alle kansen om het beste van jezelf te laten zien en je te ontplooien.

Wij bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden en, naast de bekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij een aantrekkelijke bonusregeling, een persoonlijk studiebudget en een fijne werkplek te midden van een hecht en enthousiast team in ons sfeervolle ‘open en groene’ kantoor.

We bieden een baan voor 32 tot 40 uur per week en starten met een jaarcontract. Het salaris bedraagt minimaal € 3.076 en maximaal € 4.313 bij een voltijd dienstverband (40 uur), afhankelijk van kennis en ervaring.

Devcon biedt 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, 4% einde jaar gratificatie, vergoeding van reis- en onkosten, een goede pensioenregeling, gratis lunch, vrijdagmiddagborrel, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Je wordt lid van een jong en ambitieus team, in een fijne bedrijfscultuur. De sfeer is informeel. In overleg is deels thuiswerken mogelijk.

Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd in deze leuke baan?

Stuur dan een motivatiebrief met CV naar jaap@devcon-eco.nl. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Jaap via 06-14434863.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!