Vacature
Projectleider Elektrotechniek

Jezelf technisch blijven ontwikkelen én jouw kennis maatschappelijk inzetten? Als Projectleider leer je alles over hernieuwbare energiesystemen. Met jouw team voorzie jij de grootste daken van zonnepanelen. Devcon Ecosystems in Zaandam heeft een sterke positie op de zakelijke markt door de nieuwste innovaties. Jij krijgt veel ruimte om mee te denken. Zo word je onderdeel van een organisatie die streeft naar de beste oplossingen voor klant en milieu. Een organisatie die altijd bijleert en de successen samen viert!

All hands on dak

In de rol van Projectleider help jij organisaties te verduurzamen door de plaatsing van zonnepanelen bovenop bedrijfspanden. Je leidt de installaties in goede banen en waarborgt een hoogstaande kwaliteit. Daarnaast doe jij de kick-off van het project en bent het aanspreekpunt tijdens het proces. Een project is succesvol afgerond wanneer dit binnen het beoogde budget en tijd gebeurt, met natuurlijk een tevreden klant. Dit is grotendeels een 9-tot-5-baan. Wel komt het voor dat je weleens om 7 uur ‘s ochtends een afspraak hebt op locatie. Dan kun je gelukkig ook weer fijn vóór de spits naar huis. Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Maken van een kostenbegroting, plannen en het bestellen van de materialen;
 • Controleren technische tekeningen en plaatsing van grootschalige zonne-systemen;
 • Contact behouden met de klant, leveranciers, montageploegen en collega’s;
 • Vakspecifieke kennis op peil houden en meedenken over nieuwe ontwikkelingen.

 

“Vanaf het begin heb ik veel mogelijkheden gekregen om binnen Devcon te groeien. In een branche die volop in beweging is, raak je nooit uitgeleerd. Ik word echt enthousiast wanneer aan het eind van het project alle panelen zijn geïnstalleerd op een gigantisch dak en je naar boven vliegt met een drone voor een luchtfoto. Dan weet je dat je het met zijn allen voor elkaar hebt gekregen!”

Mark, Projectleider en Scope 12 inspecteur bij Devcon Ecoprojects

Energie van techniek

Het is belangrijk dat jij sterk in jouw schoenen staat en helder kunt communiceren, zowel in het Nederlands als Engels. Daarnaast heb je net als wij een hart voor een duurzame missie. Ook ben je goed in het bewaren van overzicht voor het leiden van meerdere projecten door elkaar. Heb jij al ervaring met programma’s als PV-SOL, werken volgens NEN-regelgeving en een VCA in jouw bezit, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Jij zal uitblinken als je nieuwsgierig bent naar de nieuwste technieken en initiatief toont om te blijven ontwikkelen. Dit faciliteren wij dan ook graag. Verder neem jij voor de rol van Projectleider mee:

 

 • Afgeronde hbo of wo-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of gerelateerd;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een functie binnen de bouw of techniek;
 • Autorijbewijs B.

Werken bij Devcon

Als Projectleider krijg je de kans om verschillende certificaten te behalen en jezelf te ontplooien. Wij staan niet stil en werken naast zonnepanelen ook met laadpalen, accu’s en solar carports. Hierin zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties voor het beste resultaat. Bij Devcon Ecosystems kun je meewerken aan de energietransitie binnen een strategisch en gezond bedrijf.

Je komt terecht in een sfeervolle, groene kantoortuin in Zaandam. Er is genoeg parkeerplek, de bus stopt voor de deur en het station is 5 minuten op de fiets. Momenteel zijn wij met een team van 20, maar we groeien hard. Elke dag genieten we in de kantine samen van een verzorgde lunch. Hierna spelen we een competitief potje tafeltennis en/of tafelvoetbal. Op vrijdagen sluiten de laptops altijd wat eerder voor een drankje. Voor duurzame uitjes buiten het kantoor gaan we graag het water op met de zeilboot. Waar jij verder op kunt rekenen:

 • Maandsalaris tussen de € 3.088,- en € 4750,- op basis van ervaring;
 • Bonusregeling op projectbasis die kan oplopen tot € 10.000 per jaar;
 • Eindejaarsgratificatie van 4%;
 • Vakantiegeld van 8% en 25 vakantiedagen;
 • Reiskosten vergoeding van € 0,23 per km of OV-vergoeding;
 • Beschikbare poolauto voor werkbezoeken;
 • Persoonlijk studiebudget voor vakgerelateerde training.

Kijk vooral op onze bedrijfspagina voor alle afgeronde projecten. Leid jij graag de volgende? Deel dan nu je CV en motivatie voor de rol van Projectleider!

De deadline voor deze vacature is 15 augustus 2024.

Sollicitatieprocedure

Een kennismaking vindt plaats met eigenaren Jaap en Bart. Is er een match, volgt nog een gesprek met Projectmanager Gillian. Bij sommige klanten is een VOG nodig. Dit kan onderdeel zijn van het proces. Als iedereen positief is krijg jij een aanbod en kun je snel aan de slag!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via vacatures@devcon-eco.nl.

Over Devcon

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!