Vacature (jr) Projectleider zonne-energie / duurzame energiesystemen

Fulltime – Zaandam

Ben jij onze nieuwe projectleider?

Wij zoeken op korte termijn een Projectleider/PV-engineer (m/v/x), die door ons meegenomen wil worden naar de boeiende wereld van duurzame energieprojecten.
Je adviseert onze klanten en ontwerpt duurzame energie installaties, waarbij een groot deel van het Devcon-ontwikkelingsproces jouw verantwoordelijkheid wordt. Ook stel je in iedere projectfase op basis van componenten een kostenbegroting op, uitgaande van de projectspecificaties. Uiteindelijk leidt jouw werk tot projectdocumentatie en bestekken, die worden gebruikt voor de realisatie van het project door de uitvoerende montageploegen en installateurs.
Als projectleider onderhoud je de contacten met je collega’s, onze opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten Devcon Ecoprojects. Je hebt regelmatig overleg en geeft terugkoppeling aan de bedrijfsleiding.

Vacature projectleider zonne-energie

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerd persoon met een hart voor duurzaamheid, met een technische achtergrond, je bent een teamspeler, maar ook een zelfstandig werker.
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring of je bent een startend en ambitieus persoon.

Je bent in staat om voor ieder project met creatieve en technische oplossingen het beste -maatschappelijk en financieel- rendement te halen voor onze klanten. Communicatief ben je in staat de inhoud van een project, zowel intern als extern, uit te leggen vanuit een klantgerichte houding.

 

Wat ga je doen?

 • Jij ontwerpt steeds het best presterende systeem
 • Je maakt legplannen op basis van de klantwens en de key values van Devcon Ecoprojects
 • Je houdt vakspecifieke kennis altijd op peil
 • Binnen het Devcon team bent je de sparring partner voor technische zaken aangaande onze projecten
 • Tijdens de projectuitvoering controleer je de werken op kwalitatieve correcte uitvoering en checkt of de systemen worden gemonteerd en geïnstalleerd zoals je dat zelf hebt ontworpen
 • Je denkt mee over nieuwe ontwikkelingen

Wat denken wij dat je daarvoor nodig hebt?

 • HBO/WO denkniveau en bij voorkeur ervaring op het gebied van duurzame energie (zon).
 • Werken met alle relevante software, zoals PV-SOL en calculatieprogramma’s
 • Je kent de regels waaraan zonne-energiesystemen aan moeten voldoen (NEN etc.)
 • Je bent VCA-gecertificeerd
 • Je bent een stabiel persoon met de passende karaktereigenschappen voor deze functie zoals nauwkeurig, flexibel en klant- en resultaatgericht
 • Je spreekt naast correct Nederlands ook Engels
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Over ons

Devcon Ecoprojects BV is onderdeel van de Devcon Ecosystems Groep en is projectontwikkelaar van duurzame energieprojecten en ontwikkelt, bouwt en exploiteert zonne-energiesystemen. Wij begeleiden onze klanten bij de transitie naar duurzame energie, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement.

Devcon Ecoprojects is een jong bedrijf met zeer veel ervaring in zonne-energieprojecten. De beide eigenaren zijn doorgewinterde vastgoed- en zonne-energieontwikkelaars. De sfeer op onze werkvloer is gezellig en informeel, maar altijd vanuit de drive om hoog te presteren voor onze klanten en het milieu. Wij zijn ambitieus, volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gaan hierin geen uitdaging uit de weg. Wij verkennen continu de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie en realiseren ook projecten met o.a. laadpalen, accu’s en warmtepompen. Verder zijn wij als organisatie ISO 9001, VCA** en SCIOS SCOPE-12 gecertificeerd.

Over Devcon

Wat kun jij van ons verwachten?

Kiezen voor Devcon Ecoprojects betekent kiezen voor een boeiende wereld en kansen voor positieverbetering door de groei van ons kerngezond bedrijf.
We onderscheiden talent en stimuleren je ontwikkeling. Binnen ons team krijg je alle kansen om het beste van jezelf te laten zien en je te ontplooien.

Wij bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden en naast de bekende arbeidsvoorwaarden bieden we een aantrekkelijke bonusregeling, een persoonlijk studiebudget en een fijne werkplek te midden van een hecht en enthousiast team in ons ‘open en groene’ kantoor.

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en belangstelling voor deze functie?

Neem voor meer informatie contact op met Jaap Dooves of Bart Koopmans
of mail direct jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@devcon-eco.nl

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!