Vacature Scope 12 inspecteur / werkvoorbereider

Fulltime – Zaandam

Ben jij onze nieuwe Scope 12 inspecteur / werkvoorbereider?

Wij zoeken op korte termijn een gemotiveerde medewerker (m/v/x) om invulling te geven aan onze snel groeiende inspectieportefeuille. Als Scope 12 inspecteur van Scope Twaalf inspecties controleer en keur je dagelijks zonne-energiesystemen. Je voert metingen uit, communiceert met je opdrachtgever en de installateur en stelt een rapportage op. Tijdens het werk ben je veel op pad en neem je de inspectie af voor nieuwe installaties of controleer je (periodiek) bestaande PV-systemen.

Samen met twee andere collega’s plan je in overleg de inspecties in en bepaal je de volgorde van het werk. Uiteraard doe je dit ook in overleg met de opdrachtgevers. Verder houd je je vakkennis op peil en maak je onderdeel uit van ons team bij Devcon Ecosystems. Het kan dus ook voorkomen dat je adviseert of assisteert bij het realiseren van nieuwe zonne-energie installaties. Samen met je collega’s, de opdrachtgever en de installateur ben je onderdeel van de markt voor zonne-energie. Je stelt je rapportages constructief op en je zorgt voor kwaliteit en veiligheid.

Fotocollage vacature scope 12 inspecteur

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerd en ambitieus persoon met een hart voor duurzaamheid en een technische achtergrond. Je bent een teamspeler, maar ook een zelfstandig werker.

Verder ben je nauwkeurig en kun je zaken goed plannen en regelen. Tot slot denk je ook mee over de branche en over nieuwe technieken om inspectiewerkzaamheden verder te moderniseren.

Voldoe je niet helemaal aan ons profiel, maar spreekt de functie je erg aan? Of ben je startend, maar wel gemotiveerd? Ook dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Wij zullen dan beoordelen of er voldoende kwaliteiten en capaciteiten zijn om je op te leiden als Scope 12 inspecteur / werkvoorbereider.

Wat ga je doen?

  • Je voert zelfstandig Scope-12 inspecties uit
  • Je houdt de vakspecifieke kennis op peil
  • Binnen de Devcon groep komt men naar jou toe om te sparren over de technische zaken aangaande onze projecten.
  • Tijdens de uitvoering van de projecten controleer je de montageploegen en installateurs op kwalitatieve correcte uitvoering conform het ontwerp.
  • Je bent betrokken bij de technische oplevering en eindoplevering van het project.

Wat denken wij dat je daarvoor nodig hebt?

  • Hoog MBO niveau of HBO denkniveau met affiniteit voor duurzame energie (zon)
  • Je hebt ervaring in de elektrotechniek en in het bezit van een Scope 12 certificaat of je hebt de ambitie om hiervoor getraind te worden
  • Handig met automatiseringsprogramma’s bijv. PVSOL of Intelec of je bent bereid deze te leren
  • Je bent bij voorkeur VCA-gecertificeerd
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over ons

Scope twaalf inspecties is SCIOS gecertificeerd en onderdeel van de Devcon Ecosystems Groep. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame energieprojecten en ontwikkelen, bouwen en exploiteren zonne-energiesystemen. Wij begeleiden onze klanten in de transitie naar duurzame energie, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement.

Devcon Ecosystems is een jong bedrijf met zeer veel ervaring in zonne-energieprojecten. De beide eigenaren zijn doorgewinterde vastgoed- en zonne-energieontwikkelaars. De sfeer op onze werkvloer is gezellig en informeel, maar altijd vanuit de drive om hoog te presteren voor onze klanten en het milieu. Wij zijn ambitieus, volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gaan hierin geen uitdaging uit de weg.

Over ons Scope twaalf en Devcon

Wat kun jij van ons verwachten?

Kiezen voor Scope Twaalf en Devcon Ecosystems betekent kiezen voor een boeiende wereld en kansen voor positieverbetering door de groei van ons kerngezond bedrijf.
We onderscheiden talent en stimuleren je ontwikkeling. Binnen ons team krijg je alle kansen om het beste van jezelf te laten zien en je te ontplooien.

Wij bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden en naast de bekende arbeidsvoorwaarden bieden we een aantrekkelijke bonusregeling, een persoonlijk studiebudget en een fijne werkplek te midden van je collega’s in ons ‘open en groene’ kantoor.

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en belangstelling voor deze functie?

Neem voor meer informatie contact op met Jaap Dooves of Bart Koopmans
of mail direct jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@devcon-eco.nl

Blijf op de hoogte en ontvang 2 x per jaar onze nieuwsbrief!

Uw aanmelding is gelukt!